Dagens retter Uge 41

Pris,- se på dagen. børn altid 50,-

Kan bestilles som takeaway

Bestil på Tlf: 31 69 09 44 eller i baren


Mandag

Langtidsstegt gris i rødvin og madagascar peber, hertil jordskokkemos og bagte gulerødder og forårsløg

125,-

Tirsdag

Kylling i karry med vilde ris, persille, gulerødder, forårsløg og røde æbler

99,-

Onsdag

Frikadeller med friske urter, hertil persille kartofler, stuvet spidskål og ærter samt syltede

99,-

Torsdag

Mørbrad a la creme med porto bello svampe, bagte pastinakker og forårsløg samt kartoffel mos med purløg

130,-

Fredag

Culotte steg med bagtenhvidløg, hertil bagte kartofler, lille cæsur salt med parmesan samt sauce bearnaise

150,-

Lørdag

Karbonader med persille kartofler, stuvede ærter og grønkål samt syltede rødbeder

99,-

Søndag

Pasta med kylling i cremet tomatsauce med ærter, cherry tomat og frisk parmesan

99,-

Kommende arrangementer

Vinsmagning


Super gode vine 125,- pr. person

(gratis for bestyrelsesmedlemmer selvfølgelig).

Mortensaften


And til alle mand 130,- pr. person.

 
 
 

BESTYRELSESMEDLEM


Adam Kohn

TRÆNER U-14


Philip Henderson

KASSERER


Annie Monaco

TRÆNER U-12


Laura Mattis

ADMINISTRATIVT PERSONALE


Anne Smith

TRÆNER U-10


Victor Miller